AKCE HAPPY DOG Sportive 20 kg - za internetové ceny pro chovatele

29.04.2017 10:45

Připravili jsme další akci pro naše zákazníky. Pokud chcete velmi slušnou kvalitu krmiva pro svého psa, se střední nebo vyšší zátěží, za rozumnou cenu. Krmivo HAPPY DOG SPORTIVE je tím správným řešením. Na objednávku nabízíme i další produkty Happy Dog.

Energeticky bohatší krmivo Krokette 26-16 SPORTIVE přináší větší podíl stavebních bílkovin a více energie pro pokrytí zvýšených živinových nároků pracovních a sportovních psů v období jejich zvýšené aktivity.

Sestaveno je na bázi vydatné "červené" hovězí svaloviny, která je optimálním zdrojem stavebních bílkovin pro všechna plemena psů, kde klademe zvýšené nároky na svalovou práci a fyzický výkon. Rovněž tak hovězí lůj je optimálním a vydatným zdrojem energie pro tyto aktivní psy. Je vhodné i k výživě březích a kojících fen a lze jej alternativně nasadit i při odchovu aktivních mladých psů středních a velkých plemen, kteří jsou již zařazeni do aktivního výcviku a tréninku. Obsahuje všechny nezbytné minerální látky, stopové prvky a vitamíny v poměrech optimalizovaných pro středně zatížené psy. Je tak ekonomickou variantou zdravé výživy psů všude tam, kde jsou kladeny vyšší nároky na přísun všech živin.